Isnin, 9 Mei 2011

My dreaming gadget





Hari tu aq se sajer jer... search kt google nk tgok gadget2 terbaru pastu aq tertarik dgn 2 gadget nie.cantik n menarik tp alamak harga mahal teramat sgt!!! nk beli dlm mimpi jer kot so aq simpan angan2 jerlh.
kalau ada siapa yg murah ati nk hadiahkn sgt di alu2kn... tak pyh ckp bnyklh hek.... kalau nk tgok gadget yg aq ckp2kn tu tgoklh kt bawah nie......  ( Jom Cuci2 mata!!! )


1.Komputer riba MacBook Air





Spec : -
  • Skrin seluas 33.8 sentimeter (sm)
  • Komputer MacBook yang lebih besar itu senipis 1.73 sentimeter
  • Seberat 1.3 kilogram (kg) manakala baterinya tahan selama tujuh jam.
  • Komputer MacBook Air tidak boleh membaca cakera padat (CD) atau cakera padat digital (DVD).
  • Harga bermula AS$999 (RM3,103) dengan storan memori 64 gigabit. 
  •  Pada harga AS$1,199 (RM3,725) ia dilengkapi dengan memori 128 gigabit.
  •  Komputer Macbook yang lebih besar ditawarkan pada harga AS$1,299 (RM4,035) dengan kapasiti128 gigabit
  • $1,599 (RM4,968) bersama storan 256 gigabit. 



2.Telefon Baru Transparan 2011-12 Berdasarkan Technologies
E-Ink AMOLED

 








3 ulasan:

  1. semoga angan-angan tu menjadi kenyataan

    BalasPadam
  2. thank lulu dh lawat blog ain.lulu beliknlh utk ain.hehhhehehe.....

    BalasPadam
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    BalasPadam

Sila tinggalkan pesanan anda ???