Khamis, 30 Jun 2011

** GEGAR BLOG JULAI 2011 **


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.......


   Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia warga Blogger semua , hari nie abg ben wat segmen baru yg diberi nama  " GEGAR BLOG JULAI 2011 " sy mcm biasalh msti kena follow kalau korang nak follow jugak boleh jugerrr... senag jerrr korang klik banner kat bawah nie !!! 
** Klik Banner untuk join **

 ~ Jom kita sama-sama terjah semua blog-blog yang ada kat dunia nie...... " kita tingkatkan prestasi dan kita kurangkan kontroversi " ~

24 ulasan:

  1. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI!!
    JOM JOIN BLOGLIST!!

    BalasPadam
  2. Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

    BalasPadam
  3. hai..singgah dari segmen yg sama.. :D

    BalasPadam
  4. cakk cakk!! dtg dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  5. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    BalasPadam
  6. datang gegar sini..((:

    http://aiedasyid.blogspot.com

    BalasPadam
  7. kasi gegar blog u plak..hehehe

    http://ayuitukamu.blogspot.com

    BalasPadam
  8. ,datang singgah sini dari segmen BA..
    ,jom gegar blog !! =D

    SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

    BalasPadam
  9. oshin datang menggegar kat sini !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Thanks kwn2 semua cz sudi lwt blog ain.....

    BalasPadam
  11. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    BalasPadam
  12. kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    BalasPadam
  13. teaqah dtg gegar sini dr segmen BA..^_^

    http://naklempang.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  14. Gegar gegar gegar gegar gegar.....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  15. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    BalasPadam
  16. singah malam mlwt tuan blog...
    http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    BalasPadam
  17. ...hai awak.... selamat pagi ;)

    BalasPadam
  18. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    BalasPadam
  19. Salam singgah sini dari segmen yang same ... selamat petang tuan rumah (^_^)

    BalasPadam
  20. datang follow dr blog gegar.. :)
    jom follow jgak untuk semangat sy bblog :) maceh
    >>rizaros.blogspot.com

    BalasPadam
  21. Sallam Nak kasi gegar blog ni..Banyak nyeew info kat blog ni...saya sudah menjadi pengikut setia anda..

    BalasPadam
  22. Salam...

    Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    Nice Header...

    -Adios-

    BalasPadam

Sila tinggalkan pesanan anda ???