Selasa, 7 Ogos 2012

kembalinya anak ku kepada Allah swtSalam ramadhan sahabat semua sudah agak lama juga saya tidak post sebarang entry atas sebab yang tak dapat dielakkan.

hari ini saya ingin berkongsi kesedihan bersama blogger semua apa bila kita kehilangan insan

yang kita sayang. orang kata kehilangan amat pedih dan sangat menyakitkan cuma kekuatan,kesabaran dan kepercayaan kita pada qada dan qadar Allah swt sahaja yang menjadi kekuatan kepada semua umat yang beragama islam.

saya baru sahaja keguguran kandungan 3 bulan beberapa hari yang lepas. awalnya amat payah untuk saya terima kenyataan nie tapi selepas rakan-rakan, ahli keluarga dan suami memberi kekuatan dan motivasi kepada saya akhirnya saya mempunyai kekuatan untuk menghadapi kenyataan.


setiap yang Allah swt uji pada semua umatnya ada hikmah disebaliknya , saya yakin Allah swt telah merancang sesuatu untuk kami suami isteri.tak guna untuk kita sebagai umat islam menangis walau air mata darah sekali pun atas ujian Allah swt semua itu telah tertulis dalam perjalanan hidup .kita sepatutnya bersyukur kerana terpilih untuk menerima ujian Allah swt.