Rabu, 5 September 2012

Diam Lebih Baik Dari Banyak Cakap

Photo: KADANGKALA DIAM ITU adalah jalan yang terbaik untuk menenangkan hati dan fikiran...Supaya tidak terlepas kata yang akhirnya hanya akan merugikan diri sendiri dan orang lain..

[SHARE]

KADANGKALA DIAM ITU adalah jalan yang terbaik untuk menenangkan hati dan fikiran...Supaya tidak terlepas kata yang akhirnya hanya akan merugikan diri sendiri dan orang lain..

Pepatah juga penah berkata " terlajak perahu boleh di undur ,terlajak kata buruk padahnya "

Diam juga dapat mendidik kita untuk mengelakkan dari bercakap sesuatu yang sia-sia yang boleh mendatangkan dosa contohnya mengumpat .semoga kita semua mendapat perlindungan Allah SWT supaya tidak melakukan sesuatu perkara yang sia-sia .

SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBERJom sahabat-sahabat blogger semua kita memeriahkan segmen blog MIZZ WENN .kalau awak berminat mudah jer just follow blog MIZZ WENN pastu buat entry pasal segmen nie .simple bukan apa lagi jom kita terjah.... and jangan lupa follow saya juga . hehehe....

TURN TO ALLAH BEFORE YOU RETURN TO ALLAH


Dalam langkah demi langkah,
Semakin aku mengejar cinta dunia,
Semakin aku tenggelam dalam noda...

Lantas aku berpaling mencari arah,
Kembali mendamba cinta dari-NYA,
dan ternyata,

Semakin aku mengenali tuhanku,
Semakin bahagia itu tercipta untukku...GiveAway : From Sept to Nov by Jaja SuteraJom sahabat blogger kita memeriahkan segmen JAJASUTERA kalau anda berminat boleh klik banner di atas .siapa cepat mungkin berpeluang menang hadiah menarik dari JAJASUTERA . jom jangan lepaskan peluang depan mata . tak sampai 5 minit pun nak wat entry nie .Hadiah menarik 

Shawl (2x)
Whitening Tomato Body Scrub (1x)
Soft Masker (1x)
Collagen Juice (1x)
Single Doodle (2x)
Couple/double Doodle (1x)
Topup RM 10.00 (2x)
Topup RM 5.00 (2x)
Tie Clip (2x)
Fridge Magnet from Cameron Highlands (2x)
Cute Brooch (2x)
Simple Header (2x)
Handmade Felt Craft (1x)