Isnin, 15 Ogos 2011

Yusry KRU, Lisa Surihani Akan Berkahwin Pada 2012         Heboh di blog-blog hiburan mengenai pengakuan Pengarah KRU Studios, Yusry Abdul Halim, 38, yang merancang untuk berkahwin dengan aktres popular, Lisa Surihani Mohamed, 25, jika tiada aral melintang, pada tahun depan.

“Kisah percintaan Yusry dan Lisa Surihani memang sudah tidak perlu dikatakan lagi. Hampir semua Lisa Surihani hampir tidak percaya, tidak juga yang merestui hubungannya dengan duda, Yusry,
“Dalam petikan portal Berita Harian baru-baru ini, mereka sudah ‘set’ kan tahun untuk segera diijab kabulkan. Memandangkan Lisa Surihani yang cantik ini takut nanti dikebas dek orang. Hehe. Kalau sudah jodoh tak kemana juga kan,
“Haraplah mereka akan disatukan dengan selamat nanti. Kalau putus cinta ditengah jalan, itu dugaan semata-mata. Tapi kita harapkan agar mereka berjaya membina masjid,” kata izyan.com.
Sementara itu, zonartis.com berkata, akhirnya, Yusry Abdul Halim atau lebih kita kenali dengan nama Yusry KRU mengakui yang dia sedang bercinta dengan Lisa Surihani.
“Pengakuan Yusry ini sekali gus mengesahkan segala gosip yang kita dengar sebelum ini. Dan jangan terkejut, Yusry sendiri memaklumkan yang mereka sudah merancang untuk berkahwin pada tahun hadapan. Good news!,” kata blog itu.
Yusry adalah seorang duda setelah bercerai dengan pelakon popular, Erra Fazira pada tahun 2006 manakala Lisa pula adalah pelakon sedang meningkat naik dengan status bujang dan berkelulusan ijazah dalam bidang perundangan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan pesanan anda ???