Selasa, 6 Mei 2014

Kehidupan baru ku di Sek Keb Kahang Part 1

Assalamualaikum....


Alhamdulillah setelah sekian lama ain menyepi dari dunia blog kini ain muncul kembali.batasan waktu kerja sangat menghalang ain untuk aktif berbloging.dah lama sangat tak aktif mulalah penyakit lupa datang , user name dan password blog pun dah tak ingat tapi hari ini alhamdulillah lebih kurang 1 jam ain cuba untuk SIGN IN membuahkan hasil jugak.

Tanggal 26/9/2012 mengubah kehidupan ain kerana pada tarikh itu tarikh ain melaporkan diri sebagai KAKITANGAN AWAM dan pada tarikh 1/10/2012 ain mula melapor diri di tempat bertugas iaitu di SEK KEB KAHANG ,Kluang johor .

ain bersyukur sangat akhirnya ain dapat jugak menjadi KAKITANGAN AWAM dah banyak kali ain mohon tapi banyak kali jugak tak dapat,inilah orang kata rezeki lepas kahwin .

Orang pernah kata setiap ujian Allah swt ada hikmahnya , setiap orang pasti akan diberikan ujian sebagai tanda Allah itu sayang dekat kita.ujian yang ain harus tanggung apabila ain di sahkan menghidap penyakit batu karang didalam buah pinggag ain sebelah kanan dan ain mengadung .

bersambung ........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan pesanan anda ???